2009. december 24., csütörtök

Pofonegyszerű sajtos ropogós

Egy szolíd adaghoz:

25dkg vaj vagy margarin
25dkg reszelt sajt
25dkg liszt
3 tojás sárgája
1,5 teáskanál sütőpor
Dekorációnak köménymag,szezámmag, paprika, bors, reszelt sajt.

Összegyúrjuk, ha lágy vajjal készítettük kicsit hidegen pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk és derelyemetszővel csíkokra vágjuk. Tojással megkenjük, fűszerekkel, sajttal díszítjük és meleg sütőben pár perc alatt ropogósra sütjük. Jól záródó edényben tároljuk.


SDC12743

2 megjegyzés:

Eva írta...

Nagyon szeretek főzni, és enni is. Már, látom, hogy itt a helyem!

Bozót írta...

Üdv a blogunkon! Nem csináltál véletlenül szárnyassültet az ünnepekre? Megoszthatnád velünk!