(most esett le a tantusz, hogy ez már a harmadik hét...)
Spenótos krémmel töltött palacsintát már készítettem korábban is, de most úgy gondoltam, kipróbálom azt, hogy a tésztába teszem a parajt. Tehát a natúr palacsintatésztába parajpüré, pici fokhagyma, őrölt bors és só került. Az átlagosnál vastagabb palacsintákat sütöttem (ha kevesebb a spenót benne, lehet normál vékonyakat is) a masszából, majd fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal tálaltam.
Közben Hevelt boldogítottam a témával és egyetértettünk, hogy krémsajtos töltelékkel még finomabb lehet. De így is secc-perc elfogyott :)
Már ki is találtam a következő projektet: a háromszínű nokedli mintájára, nemzetiszínű palacsintákat fogok sütni! A piroshoz paradicsompürét, a zöldhöz spenótot teszek, a fehér meg marad a natúr tészta. Krémsajtból a spenótoshoz fokhagymás tölteléket készítek, a paradicsomoshoz talán kőrözött-jellegűt...
Mit szóltok hozzá? További ötletek?
(ja, és valaki árulja el, hova kerül a gépen a webkamerával msn-re készített kép?)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése