Szombati sólet.
Hozzávalók:
50 dkg fehérbab
1 nagy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 füstölt libacomb vagy mell
csipet só
A kiválogatott babot előző este beáztatjuk. Magas, szűk szájú edénybe rakjuk a bab egy részét, majd ráhelyezzük a kóser libát, és ezt fedjük be a maradék babbal, zúzott fokhagymával, apróra vágott vöröshagymát. Ha kuglival együtt főzzük, azt a tetejére rakjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy a babot ellepje, sütőben egész éjszaka elrotyoghat alacsony hőfokon.
2010. január 20., szerda
Minden hétre egy kóser recept 1. hét: Sólet
Bejegyezte: Unknown dátum: 22:13
Címkék: minden hétre egy recept
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Hol vesz az ember füstölt libát?
A Dob utcában.
Vagy a csarnokban, csak nem kóser.
Vagy füstöl magának.
jól mondod de a dob uti ban van eggy ovi azzal vigyázz vagy volt :D
Megjegyzés küldése