Egy abszolút egyszerű és kedvenc étel: Tonhal filé zöldborsó ágyon.
Hozzávalók:
Tonhal filé
zöldborsó
só
bors
fokhagyma
paprika
vaj
A vajat bekeverem fűszervajnak a sóval, borssal, paprikával, izlés szerint fokhagyma porral, krémmel vagy frissen átnyomott fokhagymával. Paprika és fokhagyam helyett frissem reszelt tormát is használhatunk. A halfilét megkenem a vajjal.
Alufóliából több darabot levágok, zöldborsót halmozok rá, a tetejére teszek egy-egy halfilét, majd darabonként becsomagolom. 200 fokon rövid ideig sütöm, az utolsó 2-3 percben a fólia batyukat kinyitva, hogy meg is piruljon a hal.
A zöldborsóval tálalom, esetleg kevés krumplipürével.
2010. január 10., vasárnap
Minden hétre egy recept: 1. hét
Bejegyezte: Bogarantyú dátum: 19:51
Címkék: hal, minden hétre egy recept
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Ilyet vegyeszöldséggel szoktam. Finom!
Megjegyzés küldése